وقتی در جستجوی خودت باشی ، خداوند را در کنارت احساس می کنی |
- نویسنده:ziba
- تاریخ:برچسب:تعیین ضریب گیاهی و پهنه بندی نیاز آبی سیب زمینی ,پایان نامه کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی گرایش آبیاری,اهمیت كشت سیب زمینی, عوامل موثر بر تبخیر و تعرق,روش پنمن,روش سازمان خواربار و كشاورزی ملل متحد ,فرمول پنمن اصلاح شدهFAO24, فاكتور تصحیح C,روش بلانی- كریدل FAO,روش پنمن _ مانتیس,روش فائو – پنمن- مانتیس,تعیین گرمای نهان تبخیر ,تعیین شیب منحنی فشار بخار,تعیین ضریب رطوبتی, تعیین فشار بخار اشباع, لایسیمتر,انواع لایسیمتر,لایسیمتر زهكشدار,لایسیمترهای وزنی هیدرولیك,میكرو لایسیمترهای وزنی, تعیین پتانسیل آب در گیاه,محاسبهَ ضریب گیاهی,,
- عنوان موضوع: <-CategoryName->
تعیین ضریب گیاهی و پهنه بندی نیاز آبی سیب زمینی
تعیین ضریب گیاهی و پهنه بندی نیاز آبی سیب زمینی
پایان نامه کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی گرایش آبیاری با عنوان تعیین ضریب گیاهی و پهنه بندی نیاز آبی سیب زمینی در استانهای خراسان و سمنان در 125 صفحه
چکیده: كشاورزی وزراعت در ایران بدون توجه به تأمین آب مورد نیازگیاهان میسرنیست. بنابراین بایستی برنامه ریزی صحیح برای آن بخصوص درشرایط خشكسالی صورت گیرد. برنامه ریزی صحیح مستلزم محاسبه دقیق نیاز آبی گیاهان میباشد. براساس روشهای موجود مبنای محاسبات نیاز آبی گیاهان ، تبخیرـ تعرق مرجع و ضرائب گیاهی است. تبخیر ـ تعرق مرجع توسط لایسیمتر اندازه گیری میشود و برای سادگی كار میتوان آنرا با توجه به نوع منطقه از روشهای تجربی نیز تخمین زد. ضرائب گیاهی نیز از مطا لعات لایسیمتر قابل محاسبه است. این ضرائب تابعی از عوامل مختلفی از جمله اقلیم میباشد. بنابراین بایستی درهر منطقه ای با دقت برای هرمحصولی محاسبه شود. (19) برای محاسبه و برآورد مقدارتبخیر ـ تعرق سازمان خوار باروكشاورزی ملل و متحد«FAO » تقسیم بندی زیر را منظور نموده است
فهرست مطالب:
- فصل اول
- 1-1مقدمه
- 1-2اهمیت كشت سیب زمینی
- 1-3 اهمیت سیب زمینی در ایران
- 1-4 منطقه مورد مطالعه
- 1-4-1 استان خراسان
- 1-4-2 استان سمنان
- فصل دوم
- 2-1 سابقه تحقیقات در زمینه تبخیر -تعرق
- 2-2 عوامل موثر بر تبخیر و تعرق
- عوامل موثر بر تبخیر و تعرق را میتوان بر سه گروه تقسیم كرد
- 2-2-1 عوامل هواشناسی
- 2-2-2 فاكتورهای گیاهی
- 2-2-3 شرایط محیطی و مدیریتی
- 2-3 روش سازمان خواربار و كشاورزی ملل متحد (FAO)
- 2-4 روش پنمن
- 2-5 فرمول پنمن اصلاح شدهFAO24
- 2-5-1 فاكتور تصحیح C
- 2-6 روش بلانی- كریدل FAO
- 2-7 روش پنمن _ مانتیس
- 2-8 روش فائو – پنمن- مانتیس
- 2-8-1 تعیین گرمای نهان تبخیر
- 2 -8-2 تعیین شیب منحنی فشار بخار
- 2-8-3 تعیین ضریب رطوبتی
- 2-8-4 تعیین فشار بخار اشباع (ea)
- 2-8-5 تعیین فشار واقعی بخار (ed)
- 2-8-6 تعیین مقدار تابش برون زمینی (Ra)
- 2-8-7 تعداد ساعات رو شنایی(N)
- 2-8-8 تابش خالص(Rn)
- 2-8-9 شار گرما به داخل خاك(G)
- 2-8-10 سرعت باد در ارتفاع 2 متری
- 2-9 لایسیمتر
- 2-10 تارخچه ساخت لایسیمتر
- 2-11 انواع لایسیمتر
- 2-11-1 لایسیمتر زهكشدار
- 2-11-2 لایسیمتر وزنی
- 2-11-2-1 لایسیمترهای وزنی هیدرولیك
- 2-11-2-2 میكرو لایسیمترهای وزنی
- 2-12 طبقه بندی لایسیمترها از نظر ساختمانی
- 2-12-1 لایسیمترهای با خاك دست نخورده
- 2-12-2 لایسیمترهای با خاك دست خورده
- 2-12-3 لایسیمترهای قیفی ابر مایر
- فصل سوم
- 3-1 محل انجام طرح
- 3-2 معرفی طرح و نحوه ساخت لایسیمتر
- 3-3 تعیین بافت خاك
- 3-4 تهیه بستر و نحوه كشت
- 3-5 اندازه گیری رطوبت خاك
- 3-6 تعیین پتانسیل آب در گیاه
- 3-7 محاسبهَ ضریب گیاهی
- 3-8 انتخاب روش مناسب برآورد تبخیر-تعرق
- 3-9 بررسی تاثیر خشكی ایستگاهها بر دادههای هواشناسی
- 3-10 پهنه بندی نیاز آبی سیب زمینی
- فصل چهارم
- 4-1 بافت خاك
- 4-2 اندازه گیری پتانسیل آب در گیاه
- 4-3 محاسبه ضریب گیاهی (kc) سیب زمینی
- 4-4 محاسبه تبخیر ـ تعرق و تحلیلهای آماری
- 4-5 پهنه بندی نیازآبی گیاه سیب زمینی
- 4-6 بحث در مورد نتایج
- 4-7 نتیجه گیری
- 4-8 پیشنهادات
- منابع و ماخذ
- فهرست جداول
- فهرست اشکال
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 125
برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید
نظرات شما عزیزان: